Om oss

Vi är ett byggföretag som utgår från Rättvik, men jobbar över hela siljansregionen och Dalarna. Vi på Toppor Bygg är ett tiotal anställda snickare. Våra ledord är kvalitet och öppen, ärlig dialog. Önskas offert? Du kan komma i kontakt med oss här.

Ett namn som andas Dalarna

Toppor Bygg har anknytning till de kända folkdräkterna, som är en viktig del i Dalarnas midsommartraditionen. Toppor är benämningen på den runda ”bollarna” i knätofsarna. Ute i landet är det vanligt att folk tror att det har med ”att vara på topp” att göra, och det stämmer bra också. För vi vill vara på topp som företag.

Lång erfarenhet inom byggentreprenad

Under nuvarande namn har vi funnits i sedan 2013, men verksamheten har funnits länge. I dag har vi lokaler i Falun och Mora, där förberedelser inför projekt görs och lager av byggmaterial hålls.

Vad utmärker er som företag?

Det som kunderna märker är vår plikttrogenhet, höga arbetsmoral och höga kvalitetsnivå. Förklaringen bakom detta hittas internt. Vi har en kamratlig stämning, bra sammanhållning och ett ledarskap med en bra balans mellan trygghet och frihet. Detta gör att medarbetarna trivs och presterar därefter.

Vilka är kunderna?

Mer om vilka kunder vi jobbar med kan du se på sidan Referenser, som du hittar här. Kortfattat kan vi säga att det är bostadsbolag, fastighetsägare, företag och privatpersoner som är våra kunder. Vi hjälprer dem med byggservice, ombyggnationer, renoveringar samt tillbyggnad och nybyggnad. Behöver du hjälp med ett nytt hus, bygga nytt kontor eller något annat? Vi hjälper dig hela vägen tills du kan flytta in i ditt nya hus eller kontor. Ta kontakt här.