VÅRA TJÄNSTER

Som företag inom byggbranschen i Dalarna erbjuder vi väl utförda byggarbeten med högsta kvalitet. Vi bygger om eller bygger nytt till dig som företag eller privatperson.

Behöver du hjälp? Ta kontakt och få en kostnadsfri offert!

BYGGSERVICE

Vi utför byggservice genom upphandlade avtal med fastighetsbolag som exempelvis Mora Strand och Kopparstaden. Med byggservice avses underhåll och reparationer av fastigheter, ombyggnationer av lägenheter, tillbyggnad, renovering av skador samt byte av dörrar och fönster. De serviceavtal vi har mot bolagen gör att de har full tillgång till alla våra tjänster och kompetenser.

KONTORSANPASSNING

Behöver du bygga om eller bygga till i ditt kontor? Kontorsanpassning riktar sig företag som vill skräddarsy sina arbetsplatser. Det kan handla om att sätta in glaspartier som avskiljare, resa väggar eller något annat. Vi anpassar lokalen efter kundens önskemål. Har du ett problem som du inte vet hur du ska komma till rätta med? Kontakta oss här, så ger vi råd. 

NYBYGGNATION

Nybyggnation innebär att vi bygger villor, lagerlokaler, rum och kontor till företag och privatpersoner.
Behöver du hjälp med att bygga trähus / lösvirkeshus eller sätta ihop modulhus? Vi bygger från grund till tak – inklusive dragning av el, VA och allt annat som behövs vid en nybyggnation.

OM- OCH TILLBYGGNADER

Behöver du bygga större med tillbyggnad? Är det dags att byta kök, göra om i badrummet eller kanske inreda källaren? Vi hjälper med köks- och badrumsrenovering. För den energimedvetna kan vi hjälpa med tilläggsisolering. En annan populär tjänst är att bygga veranda. Oavsett ditt behov – vi hjälper dig. Självklart har vi endast har behörig personal för el, våtrum med mera.

TOTALENTREPRENADER

Anlita oss för totalentreprenad inom bygg och slipp ha kontakt med flera leverantörer. Genom våra serviceavtal så har vi ett stort kontaktnät och är vana vid att ta ansvar. Vi är väldigt kvalitetsmedvetna och jobbar endast ihop med trygga underleverantörer som delar vårt kvalitets- och servicetänk. Vi är vana att hantera flermiljonsprojekt och leverera i tid. Anlita oss här.